21 de maig de 2015
21.05.2015
Projecte educatiu

Alumnes de l'escola de Vilamalla participen al Temps de Flors

Han col·laborat fent un muntatge amb el Col·legi d'Arquitectes de Girona

21.05.2015 | 15:56
Els nens d'infantil van gaudir moltíssim amb l'activitat

Aquest any, el pati de flors que la Demarcació de Girona del col·legi d´Arquitectes de Catalunya (COAC) ha realitzat dins la 60a edició de l´esdeveniment cultural Girona, temps de Flors, és fruit d´un procés de col·laboració transversal, interdisciplinari i transgeneracional. El pati de flors ha estat realitzat pels alumnes de P3, P4 i P5 de l´escola Josep de Ribot i Olivas de Vilamalla que han participat en el taller per a infants que organitza el Departament de Cultura de la demarcació.

El projecte Plou i fa sol... gira al voltant dels fenòmens meteorològics: sol, núvols i vent, projecte que han treballat a l´escola durant tot el curs. Els alumnes han pintat pals, còdols i han col·laborat de forma directa en el muntatge floral desplaçant-se a Girona el passat 8 de maig.
Els pals pintats i pertinentment trenats construeixen un sol, inspirat en les escultures de Land Art d´Andy Goldsmith. Amb els pals pintats i penjats del sostre s´ha fet un núvol a punt de ploure. La sensació del vent es produeix en el moviment d´aquests pals-núvols. A terra, un llit de còdols pintats damunt d´una topografia ondulant deixarà veure el fruit del sol i la pluja, mostrant el naixement de la vida representada amb flors naturals.

El pati ha estat dissenyat i coordinat per les arquitectes Anna López i Laia Escribà amb col·laboració dels mestres d´educació infantil de l´escola de Vilamalla: Vane Duran, Quim Curós i Marta Maurici.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook