La localitat de Cistella celebra diumenge la segona edició de la Fira del Pa. El conjunt d´activitats programades està composta per l´obra de teatre Podem, a càrrec de Cistell´act, que té dues sessions, una al matí i una a la tarda. Després, es fan un parell de tallers, al matí un de manualitats i a la tarda un d´infantil per aprendre a fer pa. Hi ha un parell de degustacions i la batucada Tramuntakada. Al llag de tot el dia, hi haurà una animació per a la mainada a càrrec d´Eutrapèlia. També es duu a terme una explicació sobre el projecte "És Farina de Girona" a càrrec d´IRTA.

L´activitat que va tenir més interès en la primera edició de la fira va ser el taller infantil "Enforna´t el pa", que aquest any es realitza a les 5 de la tarda a la plaça Major. En aquest taller, els mestres flequers transmeten els seus coneixements a les noves generacions sobre com s´ha de fer i enfornar el pa.

Segons declaracions de l´alcalde de Cistella, Enric Gironella, la primera edició va obtenir un "gran èxit de públic". Pel que fa a la Fira del Vidre, es va haver de suprimir a causa dels "costos a pagar pels mestres artesans". Els productes de vidre es venien poc i els mestres del vidre cobren molt. Després va sorgir la idea d´una fira especialitzada en el pa.

El programa d´aquest any és el mateix que a l´anterior. No s´han produït canvis, i tampoc s´ha introduït cap activitat nova. Els assistents a la fira poden tastar coca de sucre i cervesa de blat empordanesa "Rufa" a la sala de festes del Trull a les 12 del migdia. A partir d´aquesta hora també hi ha un tast de pa, vi, sucre i pa amb oli a la plaça Major. Les parades de la fira duren des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

El projecte "És Farina de Girona" permet als Flequers Artesans de les comarques gironines elaborar el pa amb blats seleccionats que estan produïts en camps gironins i conreats sota els controls de la producció integrada. Aquest projecte pretén crear un producte local de qualitat i de Km 0 que respecti el medi ambient, el paisatge i els oficis. Durant el 2015, 22 pagesos estan treballant en el projecte i 5 comarques gironines tenen camps conreats.