Joan Dausà protagonitzarà aquest dissabte a Figueres un concert de petit format que se celebrarà als jardins del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. El cantant actuarà amb el format més íntim de veu i piano acompanyat únicament per un cello.

L'actuació inclosa a la gira del seu últim disc 'On seràs demà?', inclourà cançons d'aquest treball i alguns dels temes més coneguts de la seva carrera, com 'Jo mai mai' o 'Truca'm'. El concert, que tanca la jornada 'Vi Dolç Empordà', es maridarà amb un combinat elaborat amb base de Garnatxa de l'Empordà creat per a l'ocasió pel bartender Manel Vehí, del Boia Nit de Cadaqués. El còctel se servirà abans de l'inici de l'actuació.

El preu del concert és de 15 euros amb la degustació del combinat inclosa. Les entrades es poden comprar únicament a través del web de la DO Empordà www.doemporda.cat. Hores d'ara només en queda un centenar per vendre, segons els organitzadors.

'Vi Dolç Empordà i Dolç Empordà' forma part de la programació del Festival Vívid i de les Fires i Festes de Santa Creu de Figueres.

Organitzada pel Consell Regulador de la DO Empordà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la jornada vol posar en valor els vins dolços empordanesos com uns vins de gran qualitat i com a beguda social de referència en aperitius, postres i celebracions.

Joan Dausà Després de l'èxit inesperat del jo mai mai, que els va portar a fer una gira de més de 80 concerts que es va tancar en un Palau de la Música ple de gom a gom, i a guanyar un premi Gaudí a la millor música original per la BSO de "Barcelona Nit d'estiu", Joan Dausà encara ara la segona part de la gira del seu últim disc 'On seràs demà' després d'haver fet més de 30 concerts durant els primers mesos, en espais i Festivals tan remarcables com el Canet Rock, l'Strenes, el Sons del Món, el Guitar Festival, el Cruïlla, l'Acústica de Figueres, el Pròxims, els Jardins de Pedralbes o el Portalblau de l'Escala.

Cal fer també una menció especial a l'espectacle amb Antonio Díaz, emmarcat dins el Festival del Mil·leni que va exhaurir, en pocs dies, les entrades del Gran Teatre del Liceu. En aquesta segona part de la gira, Dausà ha incorporat diversos formats per seguir sorprenent, seguir sumant nou públic i, sobretot, seguir mantenint aquesta relació de complicitat i proximitat amb tots aquells que ja els segueixen.