En el marc de la jornada Vi Dolç Empordà, que organitzarà el Consell Regulador de la DO Empordà, el pròxim dia 25 d’abril, a Figueres, el músic i cantant Joan Dausà oferirà un concert als jardins del Consell Comarcal, que tancarà la jornada de tastos de vins. Aquesta actuació, que començarà a les deu del vespre, estarà maridada amb un combinat amb base de garnatxa elaborat pel bartender Manel Vehí, del Boia Nit, de Cadaqués. El preu del concert, amb consumició inclosa, és de 15 euros. Les entrades es poden comprar a través de la web de la DO Empordà.

El saló de descans del Teatre Municipal El Jardí de Figueres acollirà cinc sessions de maridatge de vins dolços DO Empordà. A les tres sessions del matí, es maridaran els vins dolços amb aperitius salats, mentre que, a les dues sessions de la tarda, es combinaran els vins dolços amb postres. Els maridatges han estat concebuts pels sommeliers Laura Masramon i Joan Benejam, que també dirigiran els tastos. El preu de cada sessió és de 5 euros.

De les cinc de la tarda a les nou del vespre, la Rambla de Figueres serà l’escenari de la I Fira de degustació i venda de vins dolços de la DO Empordà amb la participació dels cellers de la denominació d’origen empordanesa, que acostaran aquest producte singular a tots els assistents. L’entrada a la fira serà gratuïta. Es vendran tiquets a un preu de 5 euros que inclouen la copa i tres degustacions.