Avinyonet de Puigventós ha consolidat una àmplia programació d´activitats per celebrar la Festa de Pasqua, "amb l´objectiu que hi hagi actes per a tots els públics" expliquen els organitzadors. Enguany es torna a fer l´homenatge a la gent gran, dilluns, a través d´un dinar popular al centre cultural Puigventós amenitzat per Greenway Musics. Finalment la festa s´acaba amb el monòleg Sensacions Profundes, a càrrec de Nando Massaneda.

El mateix dilluns arriba l´Aplec de Santa Eugènia. La missa es farà en aquesta ermita a dos quarts de dotze del migdia i després hi haurà sardanes al Prat amb la Cobla Baix Empordà.

L´activitat de la festa s´obre, però, el dissabte amb la inauguració d´una exposició de fotografies de Miquel Ribot. L´endemà es concentraran molts actes infantils, com ara un taller de Pasqua a la plaça Pous i Pagès a les 11 del matí, un espectacle d´animació infantil amb el Pot Petit, a les sis de la tarda, i música a partir de dos quarts d´onze de la nit amb Main Out i per acabar amb el dj Music Smash.

Entre les novetats d´enguany, l´ajuntament ha volgut apostar per introduir activitats esportives i saludables amb una masterclass de zumba, a càrrec de Torremirona esport i salut, que es farà ­diumenge al matí al centre Cultural Puigventós del Mas Pau.