La mostra gastronòmica del conill de Vilafant torna diumenge a ocupar els carrers centrals del poble, amb la intenció, en aquesta dinovena edició, de fer-se més present que mai a les xarxes socials. La Mostra se suma a les noves tecnologies i ha convocat el primer concurs fotogràfic a Instagram "per fer difusió i divulgar els atractius d´una fira" que s´ha consolidat com tot un referent al territori català i una de les mostres més potents a escala nacional especialitzada en la carn de conill, explica el regidor de Festes i Cultura, Josep ­Puigmal.

També per potenciar la imatge del poble com a marca, la Fira estrena el distintiu Fet a Vilafant, encarat als productors locals que tindran un estand propi a la fira, al Racó del Trull, on exposar els seus articles, siguin fruites o verdures, allioli, cues de conill, entre una àmplia oferta dedicada a promocionar el comerç de proximitat, ha destacat Puigmal.

L´eix central de la jornada continuarà sent la degustació de conill, en la qual col·laboren vuit restaurants de la comarca per oferir 3.000 tastets, de set plats diferents. Des de les 11 fins a les 15.30 hores es poden degustar en totes les seves variants culinàries comprant un tiquet de 5 € en la parada que es munta a la plaça Major. "Per aquest preu, els visitants podran fer tastets de les diferents varietats culinàries de conill i novament aquest any s´inclourà, com a ­pos­­tres, les cues de conill, que la pastisseria Parc Bosc elabora expressament per a la Fira i un dels productes que tenen el distintiu Fet a Vilafant"