Televisió Espanyola ha anunciat la renovació de les corresponsalies de Brussel·les, Lisboa, Rabat, Jerusalem, Mèxic i Bogotà. Els nous corresponsals són professionals amb almenys deu anys d'experiència a la cadena pública. Els canvis es faran efectiu el juny a Lisboa i el juliol a la resta de corresponsalies. José Ramón Patterson cobrirà Brussel·les. Íñigo Herráiz, Lisboa. Óscar Mijallo, Jerusalem. Erika Reija, Rabat. Vicenç Sanclemente, Mèxic. I Núria Ramos, Bogotà.

José Ramón Patterson treballa a RTVE des de fa 30 anys. Ha estat director de RNE i TVE a Astúries. A Madrid ha estat corresponsal diplomàtic dels serveis informatius i editor adjunt. Ha treballat com a tècnic en assumptes europeus a l'oficina del Principat d'Astúries a Brussel·les. És membre del Consell d'Informatius des que es va constituir.

Iñigo Herráiz treballa a TVE des de fa més de deu anys i ha estat sempre vinculat a la informació internacional. Va dirigir l'informatiu 'La 2 Noticias' durant cinc anys. Des del 2012 treballa a la secció d'internacional dels serveis informatius, de la qual ha estat director adjunt.

Oscar Mijallo torna a Jerusalem d'on va ser corresponsal del 2007 al 2010. També ha estat corresponsal de guerra a l'Afganistan, l'Iraq, Ucraïna, Síria, Mali, el Líban i Gaza. Actualment era el corresponsal de TVE a Bogotà.

Erika Reija, és experta en el món àrab i ha estat enviada especial a molts països i conflictes. Ha cobert, entre d'altres, la caiguda de Yosni Mubarak a Egipte, de Muammar el Gaddafi a Líbia, la guerra de l'est a Ucraïna i el rescat dels miners a Xile.

Vicenç Sanclemente ja va ser corresponsal de Mèxic del 1995 al 1997. Abans havia estat corresponsal a Londres, i va participar en la posada en marxa de les corresponsalies de L'Havana, Washington i Pequín. Actualment és el director del programa 'Repor'.

Núria Ramos ha estat vinculada a Informatius com a redactora i presentadora. Ha estat enviada especial, entre d'altres a Sudàfrica, el Brasil i Grècia, y ha visitat més de 20 països fent documentals sobre els emigrants espanyols.