L´associació del centre cívic Sant Vicenç de Vilamalla ha decidit organitzar un sopar de festa major aquest dissabte a la nit. Aquest àpat popular precedirà el ball de la festa, obert a tothom de forma gratuïta, que amenitzarà el grup Costa Brava. Les dues propostes formen part del programa de la festa major en honor al patró de Vilamalla, Sant Vicenç, que tindrà lloc el cap de setmana.

Per poder assistir al sopar de festa major, cal inscriure´s prèviament al mateix centre cívic o l´Ajuntament. Hi ha de termini fins aquest dimarts mateix. L´àpat, que costa 12 euros per comensal, consistirà en un entremès, vedella amb bolets, pastís, gelat, aigua i vi. Per a la regidora de Festes de l´Ajuntament, Marga Camino, aquesta iniciativa és molt encertada perquè permet enllaçar, de forma còmoda i agradable, amb el ball de la festa, que és gratuït per a tothom.

Una orquestra de qualitat

La celebració, però, tindrà el seu punt àlgid diumenge, quan s´han previst diverses activitats entre les quals, per descomptat, destaca el concert i el ball de l´orquestra Selvatana. "És una orquestra de molta qualitat que arrossega molta gent no només del poble, sinó també d´arreu de la comarca", comenta Camino. La mateixa Selvatana, en el seu format de cobla, serà l´encarregada d´acompanyar l´ofici solemne que es farà al migdia.

Una hora més tard, es presentarà la biografia del qui fou durant molts anys el metge del poble, el desaparegut doctor Josep Frigola. Aquesta estreta vinculació amb la gent del poble fa esperar, doncs, que sigui un acte multitudinari. Un xic més tard, a 1/4 de 2 del migdia, s´interpretaran sardanes i vermut popular. També hi ha espai, en aquesta festa, per a l´esport. Dissabte hi haurà futbol i diumenge, el tradicional torneig local de petanca.