El Festival Còmic de Figueres escalfa motors i ja està tot quasi a punt per la gran gala inaugural que tindrà lloc el dijous 17 d´abril. La nit, que serà presentada per Toni Albà en el seu paper estel·lar del rei Juan Carlos, donarà cabuda a les imitacions del televisiu Pep Plaza, la màgia i el bon humor de l´espectacular Mago Pop, els gags del darrer Premio Nacional de Circo, Tortell Poltrona, i els divertits i imaginatius números dels artistes peruans Hugo e Inés.

Entre les propostes que ja s´han avançat destaca l´actuació del còmic Leo Bassi que presentarà, el 18 d´abril al Teatre El Jardí, el muntatge The best of i que serà un recopilatori dels millors moments de la seva carrera, un repàs a escenes i textos de capçalera.

També s´han programat algunes actuacions a l´Espai Citroën de la Rambla: Tortell Poltrona (divendres, a les 6 de la tarda) i Teatro Hugo e Inés (dissabte 19, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda). També s´ha previst, novament, un taller gratuït de teràpia del riure per a majors de 14 anys, el divendres durant tot el matí i l´estrena, el diumenge 20 al Teatre, de la nova proposta de Jordi Puntí i l´Orquestra de Cambra de l´Empordà, Concerto a tempo d´humore, un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per peces clàssiques molt conegudes.