Defuncions del 10 de juliol de 2024 a l'Alt Empordà

Necrològiques a l'Alt Empordà.

Necrològiques a l'Alt Empordà. / Empordà

Empordà

Empordà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Si voleu publicar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

L'ESCALA

José María Blanco Oliver

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLANÇÀ

Pere Casas Badia

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Margarita Font Lozano i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 6 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

FIGUERES

Pere Juanola Tarrasón

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pepita Soriano Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

Mª Victòria Casajuana Martínez

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Francisco Pascual Borrás i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.  

ROSES

Clara Garcia Roso

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Narcis Carbó. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses. 

VILANOVA DE LA MUGA

Valentí Vidal Descamps, 'Valentí Bota'

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Lourdes Pujol Escrivà i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilanova de la Muga. 

Subscriu-te per seguir llegint