Necrològiques i defuncions del 3 d'octubre de 2023 a l'Alt Empordà

Persones difuntes i població de comiat

Emporda.info

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

MANUEL GUTIÉRREZ MORILLO

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MARIA SALADINA VALERA BLANCO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Charles Feliu i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Castelló d’Empúries.

ORDIS

PERE COSTA FIGUERAS

Ha mort als 54 anys. Tenia dos fills i residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

ROSES

MARINA GONZÁLEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Félix Domínguez Macías. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Roses.

Subscriu-te per seguir llegint