Empordà

Empordà

Necrològiques i defuncions del 28 de setembre de 2023 a l'Alt Empordà

Persones difuntes i població de comiat

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

FIGUERES

ANTONIO FERRER BRANSUELA

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

PERALADA

PERE COSTA JOHERA

Ha mort als 100 anys. Era vidu d’Elisa Marí Algans i tenia dues filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

ROSES

DOLORES SÁNCHEZ LEÓN

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Juan Pérez i tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tard, a la Funerària Àltima de Figueres.

SANT PERE PESCADOR

JOAN ROIG LLORENSÍ

Ha mort als 90 anys. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

VILA-SACRA

ÁNGEL GARCÍA SEVILLA

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Purificación Blanco de la Fuente. Residia a Vila-sacra. La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Àltima de Figueres.

Compartir l'article

stats