Empordà

Empordà

Necrològiques i defuncions del 27 de setembre de 2023 a l'Alt Empordà

Persones difuntes i població de comiat

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

DOLORS GIMÉNEZ HERVILLA, «Dolors de l’Asilo»

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan de l’Asilo i tenia quatre fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

FIGUERES

PACO FERNÁNDEZ VILCHES

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Isabel Ruiz Ruiz i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP OLIVERAS PASCUAL

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carme Argelès Rustullet i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

VILAFANT

ANTONIO BAUTISTA MURCIA

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Teresa Martínez Gómez i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats