Empordà

Empordà

Necrològiques i defuncions del dia 19 de setembre del 2023 a l'Alt Empordà

Persones difuntes i població de comiat

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

La Jonquera

JOSÉ ENRIQUE FERRÓN MARTÍN

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Trinitat Gómez Gómez i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia de comiat se celebra demà dimecres 20 de setembre, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

Roses

JOSÉ ENRIQUE FERRÓN MARTÍN

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Celsa Gómez Mejuto i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia de comiat se celebra avui dimarts 19 de setembre, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

Vilafant

JOSÉ MARTÍNEZ MARTÍNEZ "PEPE"

Ha mort als 85 anys. Era casat amb la Teresa i tenia una filla. Residia a Vilafant. La cerimònia de comiat se celebra avui dimarts 19 de setembre, a les 11 del matí, a la Funerària Àltima de Figueres.

Compartir l'article

stats