Necrològiques i defuncions als municipis de l'Alt Empordà

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions I funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

Figueres

JUAN ANTONIO HERNÁNDEZ MARTÍNEZ

Va morir als 67 anys d'edat. La celebració religiosa tindrà lloc a la Sala de Cerimònies de la Funerària Vicens, aquest dilluns 14 de desembre a les 10 hores del matí. Inhumat a Figueres.

Llançà

VICENTA BELLVER SIMÓN

Va morir als 76 anys d'edat. La celebració religiosa tindrà lloc a l'Església Parroquial de Sant Vicenç de Llançà el diumenge dia 13 de desembre a les 12 del migdia. Inhumada a Llançà.

Les Forques

MARIA PILAR GARCÍA-RAMOS HOMS

Va morir als 82 anys d'edat. La missa de cos present tindrà lloc a la Parròquia de Santa Maria Les Forques el dilluns dia 14 de desembre a les 10 del matí. Inhumada a Girona.

Navata

CINTO CANTENYS ROCA

Va morir als 94 anys d'edat. Natural de Figueres i resident de Navata, vidu de Pilar Monjo Descamps. La cerimònia tindrà lloc a la sala de cerimònies de la funerària empordanesa Altima Figueres, el dissabte dia 12 de desembre a les 16 hores.