Necrològiques i defuncions als municipis de l'Alt Empordà

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

1 DE NOVEMBRE DEL 2020

BÀSCARA

JOSEP MARIA BRUGUÉ TRAVÉ

JOSEP MARIA BRUGUÉ TRAVÉHa mort el 31 d'octubre als 89 anys. Era natural de Pontós i residia a Bàscara.

La cerimònia de comiat se celebra a la parròquia de Bàscara aquest dilluns, 2 de novembre, a les 11 del matí.

L'ESCALA

JUAN SORIANO NUÑEZ

JUAN SORIANO NUÑEZHa mort el 31 d'octubre als 78 anys. Era natural de Morón de la Frontera (Sevilla) i residia a l'Escala.

La cerimònia de comiat se celebra aquest diumenge, 1 de novembre, a la Sala de Cerimònies de la Funerària Empordanesa-Àltima.

SANT PERE PESCADOR

ANNA MUXACH FIGUEROLA

ANNA MUXACH FIGUEROLAHa mort als 95 anys d'edat. La missa de cos present es fa a l'Església Parroquial de Sant Pere Pescador, el dilluns, dia 2 de novembre, a les 4 de la tarda. Inhumada a Sant Pere Pescador.

SANT PERE PESCADOR

TERESA GURI PRESAS

TERESA GURI PRESASHa mort als 83 anys d'edat. La celebraciò religiosa es fa a l'Església Parroquial de Sant Pere Pescador, dilluns, dia 2 de novembre, a les 11 del mati. Incinerada al Crematori de Funerària Vicens.