Fa uns dies anunciàvem el nou servei de càpsules de desconnexió de l'Hotel Can Xiquet de Cantallops. Són uns espais idonis per crear, inspirar i créixer. Avui parlem amb la Victòria Galobart, la cap de màrqueting de l'hotel, per conèixer més a fons aquest tema.

- El que proposeu és una fusió entre els vostres espais i les activitats adaptades a l'entorn?

- Exactament. El que fem és oferim paquets per a grups d'amics o empreses i grups d'empresa en els que fem activitats a la natura. Ja fa temps que es parla dels beneficis del team building. El que tenim de nou és com aprofitem el territori i donem vida als nostres espais.

- Són 14 propostes en total de temàtiques molt diverses.

- Tenim activitats per a tots els gustos. Tallers de botànica i empresa, maridatge entre flors, tallers de banys de bosc i gongs, activitats de mindfulness, reunions de showcooking amb productes locals, una reproducció del programa Masterchef culminant amb un sopar de còctel, un taller d'enologia, un altre de còctels personalitzats, jocs d'orientació, creació d'art amb elements de l'entorn, burricleta, classes de ioga, preparació de cremats i havaneres i competicions d'olimpíades per equips d'empreses. Cada activitat està limitada a un temps i a un mínim de persones.

- I totes aquestes activitats es fan al mateix hotel?

- Sí. El nostre hotel i centre d'esdeveniments està situat en un entorn privilegiat: és silenciós, al mig de la natura i lluny de l'estrès de la ciutat. És el lloc idoni per fer aquestes activitats, que venem com a paquets, donant opcions d'allotjament als interessats perquè puguin allargar aquesta experiència tan exclusiva.

- Quan fa que funciona el servei, i com van aquestes primeres passes?

- Vam fer la presentació del servei el mes de novembre i ara, tot i que encara s'ha de fer el llançament, ja hem tingut una experiència pilot. Es tracta d'un grup d'empresaris que van fer dues activitats i, a més a més, van reservar tot l'hotel en exclusiva.

57

Can Xiquet de Cantallops

L'Hotel Can Xiquet ha agafat el millor del territori i ho ha adaptat als seus espais per crear una línia d'activitats englobades en paquets molt atractius. El seu pack d'activitats es pot consultar via la seva web, per telèfon al 972 55 44 55 o bé físicament dirigint-vos a l'Hotel Can Xiquet de Cantallops (Afores, s/n.)