La selecció de Bèlgica es va imposar a Anglaterra per 2-0 amb gols de Thomas Meunier i Eden Hazard en el partit pel tercer lloc del Mundial de Rússia 2018, tot un èxit en ser la seva millor classificació històrica en una Copa del Món.

El lateral Thomas Meunier va avançar a Bèlgica amb un gol en el minut 4, fruit d'una bona passada a l'espai del davanter Romelu Lukaku per al lateral esquerre Nacer Chadli, el centre llarg del qual va ser rematat per Meunier, lliure de marca a la dreta.

A la segona part, i malgrat el domini d'Anglaterra que va tenir una ocasió clara d'Eric Dier treta sota pals per Toby Alderweireld, Bèlgica va posar la sentència en un contraatac en el qual Kevin De Bruyne va cedir a Hazard, que va regatejar i va sentenciar el partit amb un tret ras davant la sortida del porter anglès Jordan Pickford.