La selecció de Dinamarca s'ha quedat amb els tres punts del debut del mundial de Russia 2018 davant Perú (0-1), en un Grup C on comparteix posicions d'octaus amb la favorita França, gràcies a un gol de Yussuf Poulsen en la segona part i després de sortir victoriosa de les moltes opcions peruanes, penal fallat inclòs.

Després 36 anys d'espera, l'equip sud-americà ho va donar tot per guanyar menys el més important. Li va faltar punteria al conjunt de Ricardo Gareca, si bé va disposar de les millors oportunitats.

Fitxa tècnica

0 Perú: Gallese; Advíncula, Ramos, Rodríguez, Trauco; Yotún, Tapia (Aquino, min. 87), Cueva; Flores (Guerrero, min. 63), Carrillo i Farfán (Ruidíaz, min. 85).

1 Dinamarca: Schmeichel; Dalsgaard, Kjaer, Christensen (M. Joergensen, min. 81), Stryger Larsen; Kvist (Schoene, min. 35), Delaney, Eriksen; Poulsen, Sisto (Braithwaite, min. 67) i Nicolai Joergensen.

Gol: 0 - 1, min. 59, Yussuf Poulsen.

Àrbitre: Bakary Gassama (GAM). Va amonestar a Tapia per part de Perú i a Delaney (min. 86) i Yussuf Poulsen (min. 93) per Dinamarca.