Mundial de Qatar

Robert Martínez deixa de ser el seleccionador de Bèlgica al consumar-se l’eliminació del Mundial

Belgian soccer NT head coach announces World Cup squad Robert Martínez, el seleccionador de Bélgica.

Belgian soccer NT head coach announces World Cup squad Robert Martínez, el seleccionador de Bélgica. / Olivier Hoslet / Efe

EFE

El tècnic espanyol Robert Martínez va revelar que el partit contra Croàcia (0-0), després del qual van dir adeu al Mundial de Qatar 2022, va ser el seu «últim partit» al front dels ‘diables vermells’.

«És el meu últim partit amb aquesta selecció. És un moment molt emotiu per a mi», va dir amb els ulls vidriosos a la roda de premsa.

«Soc una persona a qui li agrada aprendre de les lliçons. Porto sis anys. Estava molt compromès amb el projecte. Vam acabar amb una medalla de bronze i havíem de donar-li una altra oportunitat a aquest projecte. Ho he disfrutat moltíssim. He deixat un gran llegat i estic molt satisfet amb el resultat», va afegir.

«Quan veig els jugadors al vestidor, veig jugadors que estan creixent i aprofitant totes les lliçons amb aquesta generació. Sis anys en què he crescut i he fet tot el que podia fer amb una selecció. Estic molt satisfet amb el que ha fet aquesta selecció. I els veritables aficionats aprecien el que ha fet aquesta selecció», va remarcar.