Més connectivitat en el Lexus LS

Nova plataforma multimèdia per a l’elegant berlina amb un funcionament més ràpid i intuïtiu i nous serveis remots

Interior amb el panell de control del Lexus LS

Interior amb el panell de control del Lexus LS / LEXUS

Emporda.info

El vaixell insígnia de Lexus, la berlina LS, oferirà als usuaris una experiència més refinada que mai amb l’arribada de la renovada gamma 2023, que combina una suavitat superior al volant amb un accés directe als serveis d’informació, comunicació i entreteniment, gràcies a la més moderna tecnologia de connectivitat.

El renovat i ràpid sistema multimèdia, Lexus Link, transforma la gamma LS. Permet als ocupants interactuar fàcilment amb el sistema a través de la pantalla tàctil, les instruccions de veu o en remot mitjançant un smartphone, gràcies a la nova integració sense fil amb Apple CarPlay, o per cable amb Android Auto.

El nou sistema Lexus Link Pro, equipat de sèrie, ofereix una experiència més sofisticada i centrada en les persones, ja que gràcies a la pantalla tàctil de 12,3 polzades ia l’assistent de bord «Hey Lexus», respon de manera intel·ligent a instruccions de veu per buscar a internet, fer trucades i fins i tot controlar l’equip de so o el climatitzador.

Permet als ocupants interactuar fàcilment amb el sistema a través de la pantalla tàctil

A més, a la nova gamma LS 2023, la funcionalitat i connectivitat més gran no es limiten a l’interior del vehicle, sinó que, de la mateixa manera, els usuaris podran accedir còmodament a diverses funcionalitats a distància en pro d’una millor experiència d’ús. Es pot disposar del programari multimèdia més recent, mitjançant actualitzacions sense fil, mentre que el nou sistema Lexus Link, permet exercir el parabrisa i controlar les assegurances de les portes o els llums d’emergència a distància, mitjançant l’ús d’una còmoda aplicació per al telèfon intel·ligent.

D’altra banda, els propietaris de l’LS 500h també poden ajustar la temperatura de l’habitacle i la calefacció del volant a distància. L’aplicació ofereix, a més, dades analítiques de la conducció, informació sobre els indicadors d’advertiment, assistència amb tècniques de conducció híbrida, així com una funció de cerca del vehicle anomenada «Cerca el meu cotxe».