Lexus ha llançat una sèrie de millores per a l’UX 300e, el SUV compacte de luxe que va sortir a la venda fa dos anys com a primer model totalment elèctric de la marca. L’avenç més notable és un nou sistema de bateria que incrementa l’autonomia més d’un 40%, fins als 450 km. Alhora, nous detalls a la carrosseria i el xassís han millorat l’experiència al volant i el refinament característics de la família UX de Lexus.

L’UX 300e incorpora a més a més un nou sistema multimèdia millorat, una de les màximes prioritats per als compradors d’automòbils; un sistema avançat de seguretat més complet, i també una selecció més gran de detalls de la tapisseria i un nou color exterior.

L’UX 300e, el primer model de producció comercialitzat en el context de l’estratègia d’electrificació de Lexus, ha atret més de 10.000 compradors de tot el món des del llançament el 2020, la meitat dels quals a Europa.

La cantant Joy Crookes, aclamada internacionalment, posa cara i veu a la campanya de llançament del nou UX, i la seva popular cançó Feet Don’t Fail Me Now, és la banda sonora de l’anunci de televisió.

La reserva en línia del model està a disposició dels clients a www.lexusauto.es, i les primeres entregues del nou UX 300e estan previstes per al segon trimestre del 2023.

Més capacitat de desplaçament

Lexus ha ampliat considerablement l’autonomia de l’UX 300e fins als 450 km, molt per sobre dels 315 km del model anterior, incrementant la capacitat de la bateria de 54,3 kWh a 72,8 kWh.

La potència màxima de l’UX 300e és de 150 kW (204 CV) i el parell màxim, de 300 Nm. Els models que muntin llantes de 17 polzades assoliran una autonomia en cicle WLTP combinat de 450 km, mentre que les versions amb llantes de 18 polzades arribaran als 440 km (segons opcions).

A més, s’han introduït una sèrie de detalls per millorar l’experiència al volant. L’ajust de la direcció assistida elèctrica i els amortidors han perfeccionat la dinàmica de la conducció, com també la rigidesa més gran de la carrosseria, amb més punts de soldadura. Aquestes modificacions milloren encara més l’aplom i la resposta de l’UX, característiques accentuades pel baix centre de gravetat del vehicle i la col·locació de la bateria sota el terra.

Així mateix, s’ha optimitzat encara més l’aïllament per aconseguir un habitacle encara més silenciós.