El pioner RX s’ha convertit en un supervendes de Lexus al llarg de les dues darreres dècades. Amb més de 3,5 milions d’unitats venudes a tot el món des del seu llançament, el 1998 –i més de 300.000 a Europa–, aquesta cinquena generació del RX és fonamental per a l’estratègia de futur de la marca Lexus Electrified.

El següent capítol dels RX

Juntament amb el llançament recent de l’NX i l’anunci de l’RZ, l’RX ajudarà a escriure el «Següent capítol» de la marca Lexus. Aquests tres models representen l’ofensiva més important de Lexus fins ara al mercat de Crossover prémium D-E, al centre de l’oferta de Lexus.

Lexus ha desenvolupat encara més el seu nou llenguatge de disseny Següent capítol per al nou RX. Aquesta idea abasta la nova carrosseria de doble punta obtinguda en integrar el concepte de la doble punta de fletxa a tot el frontal del vehicle. L’equip del RX també va trobar inspiració en el ric llegat de disseny de l’RX. El resultat és un vehicle reconeixible a l’instant com un RX, però amb un caràcter més dinàmic, elegant i segur de si mateix.

A l’interior, l’habitacle Tazuna centrat en el conductor es proposa oferir al conductor un control directe i intuïtiu sobre el vehicle, seguint el principi de les mans al volant, la vista a la carretera. També millora l’experiència al volant, amb una disposició clara i intuïtiva, potenciada per una nova pantalla tàctil de 35,56 cm (14”).

El següent capítol dels RX

El nou RX arriba amb una gamma de tres variants electrificades diferents a Europa. Al centre de l’oferta de la marca a Europa occidental, l’RX 450 h+ donarà la benvinguda als clients de l’RX a la tecnologia híbrida endollable de referència de Lexus. Amb el nou RX 350 h híbrid, Lexus ofereix una alternativa eficient a motors dièsel i de benzina de menor cilindrada. I, per a aquells conductors que busquen un rendiment més estimulant, Lexus presenta el seu primer híbrid turbo fins avui, el RX 500 h, que ve amb control de la força de tracció DIRECT4.