Toyota Espanya actualitza la gamma del Toyota Yaris Electric Hybrid, la quarta generació del model de la marca més venut a Europa, amb una oferta d’acabats renovada per continuar sent la gran aposta en el segment dels urbans amb un disseny impactant, una innovadora plataforma, un eficient sistema híbrid elèctric 1.5 Dynamic Force de 85 kW/116 CV i una avançada seguretat activa i passiva, líder en la seva categoria.

Innovació D’ALTA EFICIÈNCIA

Ja disponible a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya, entre ells Noumovil de Figueres, el nou Toyota Yaris Electric Hybrid, vigent Cotxe de l’Any a Europa 2021, compta amb el nou sistema multimèdia Toyota Smart Connect –disponible en certs acabats de la gamma–, i rep noves opcions de colors per a la carrosseria, a més de nous equipaments.

Una de les principals actualitzacions de la gamma 2022 del Toyota Yaris és el nou sistema multimèdia Toyota Smart Connect, més potent i ràpid en el seu funcionament i que ofereix als clients una connectivitat total amb dispositius mòbils. A través de la gran pantalla tàctil d’alta definició de 9 polzades, el nou sistema multimèdia Toyota Smart Connect permet estar permanentment connectat sense necessitat d’smartphone atès que compta amb targeta de dades pròpia. Igualment, és possible connectar un telèfon mòbil sense fils a través d’Apple CarPlay o Android Auto.

Així, el conductor podrà viatjar còmodament gràcies a un avançat sistema de navegació amb actualitzacions de mapes des del núvol, informació de trànsit i alertes en temps real. A més, el nou Toyota Smart Connect permet rebre recomanacions per a una millor conducció i estalvi de combustible –Hybrid Coaching en temps real. Toyota Smart Connect s’oferirà de sèrie a partir de l’acabat Style Plus dins de la gamma 2022 de Yaris Electric Hybrid.

El nou Yaris Electric Hybrid destaca en el seu segment per les altes cotes de seguretat activa i passiva, sent el model urbà més segur del món gràcies a l’última versió de Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota , i el primer coixí de seguretat central de sèrie, situat entre els seients davanters i que redueix la possibilitat que el conductor i el seu acompanyant es danyin entre si en cas d’accident.

Equipaments

Yaris Electric Hybrid inclou de sèrie, dins de Toyota Safety Sense, dispositius com a Sistema de Seguretat Precol·lisió amb detecció de vehicles, detecció de vianants (de dia i de nit), detecció de ciclistes (de dia), detecció d’obstacles en interseccions (vehicles i vianants) i assistència a la direcció d’emergència, Control de Creuer Adaptatiu Intel·ligent (des de 0 km/h), Reconeixement de Senyals de Trànsit, Avisador de Canvi Involuntari de Carril amb assistent actiu i sistema de manteniment de la trajectòria i Control Intel·ligent de Llums de Carretera, entre d’altres sistemes.