Va ser l'any 2007 quan Qashqai va inventar el crossover, i va ser una revolució. Ara, 24 anys més tard, es presenta el Nou Nissan Qashqai, i torna a captivar a tothom que el veu. Sabíes que el cotxe ja ha arribat a l'Empordà? Doncs sí, i ho fa fet de la mà d'Interdiesel de Figueres.

Més atrevit i equipat que mai, el Nou Nissan Qashqai, amb un sistema de funcionament Mild Hybrid, aporta tota mena d'accessoris i complements per tal de fer més segura la conducció. De fet, una de les característiques principals d'aquest fantàstic cotxe és la incorporació de noves tecnologies que fan que el conductor se senti en confort tota l'estona.

El nou Qashqai ofereix les millors qualitats del mercat Josep López Navarro

Un Qashqai ple de novetats

Una de les novetats del Nou Qashqai és, per exemple, la incorporació del Panell d'instruments totalment digital de 31 centímetres, així com de la Pantalla NissanConnect d'alta definició de 23, i de la Pantalla de visualització frontal de 27 projectada en el parabrisa. Aquestes són tres pantalles que, sincronitzades entre elles, permeten viure experiències de conducció optimitzades, més segures i més clares.

Ara bé, el Nou Nissan Qashqai també incorpora el sistema ProPILOT amb Navi-Link, que permet conduir de forma molt més segura i tranquil·la, ja que manté centrat el vehicle en el carril i mantenint distàncies fixes amb el vehicle de davant. Tanmateix, aquest sistema fa servir els mapes integrats TomTom per preveure corbes i encreuaments, entre d'altres.

Les eines que incorpora el Nou Qashqai ofereixen comoditat en la conducció Josep López Navarro

Una altra de les novetats del nou Nissan Qashqai és que afegeix en el seu disseny Fars Full LED, llums que permeten una visibilitat màxima sense enlluernar els vehicles que circulen en sentit contrari. Tot plegat serveix per facilitar la conducció. En aquest sentit, el nou Qashqai també incorpora el sistema Nissan Intelligent Mobility, tota la seguretat essencial per conduir amb seguretat: control de creuer intel·ligent, avis de coalició frontal, sistema intel·ligent d'anticol·lisió frontal, fre automàtic posterior i control d'angle mort intel·ligent.

El Nou Qashqai és ample, còmode i ple d'accessoris que afavoreixen els viatges en cotxe Josep López Navarro

Comoditats en marxa

I per fer que els viatges en el nou Qashqai siguin el màxim de còmodes, el vehicle incorpora tota mena de complements, accessoris i comoditats, com un carregador sense cables, el sostre bito, seients amb suport lumbar optimitzat, i una capacitat de maleter de 504 litres. Així mateix, el cotxe és més ampli i còmode que mai: ofereix 15 mil·límetres addicionals d'altura respecte a les generacions anteriors.

Ja pots veure en directe el Nou Nissan Qashqai a Interdiesel Figueres, a l'avinguda de Roses, 47. Deixaràs que t'ho expliquin? És millor veure-ho amb els teus propis ulls. Enlluernat amb el nou Nissan Qashqai.