Amb motiu del recent llançament del nou Toyota Yaris Cross Electric Hybrid, inicialment en format prevenda, Toyota Espanya posa en marxa el Yaris Cross Roadshow, amb l'objectiu d'apropar-lo als seus clients i potencials clients, de forma que puguin conèixer-lo en persona.

A l'igual que el roadshow que es va realitzar durant l'estiu 2020 i en el qual es va posar a disposició dels clients el nou Yaris Electric Hybrid, recentment designat Cotxe de l'Any a Europa 2021, ara, tot aquell que estigui interessat a descobrir el nou SUV compacte de Toyota podrà fer-ho en el seu concessionari de confiança. A l'Alt Empordà, la marca és representada per Noumovil de Figueres. El vehicle es troba exposat a les seves instal·lacions de Vilatenim durant aquesta setmana de la Santa Creu. El podeu anar a veure en horari de matí i tarda, de nou a una i de tres a vuit.

Fins a sis unitats del nou Yaris Cross -en acabats Premiere Edition, Style i Adventure­- aniran rotant per tota la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya, exposant-se cada un d'ells en una instal·lació, de manera que serà possible cobrir gran part del territori nacional en poc temps.

Toyota Noumovil presenta el Yaris Cross Electric Hybrid

Toyota Noumovil presenta el Yaris Cross Electric Hybrid

D'aquesta manera, Toyota Espanya s'acosta als clients el nou Yaris Cross Electric Hybrid perquè coneguin de primera mà l'únic model del segment B-SUV amb tecnologia híbrida elèctrica i possibilitat de comptar amb tracció total.

Gràcies al sistema elèctric intelligent All-Wheel Drive (AWD-i), el nou model compta amb motorització de quarta generació, amb un motor 1.5 litres de cicle Atkinson i un motor elèctric que, en conjunt, rendeixen 116 CV DIN.