Toyota Espanya llança una nova variant del Toyota Proace Verso Camper, el seu monovolum camperitzat destinat principalment a les famílies que gaudeixen de l'oci a l'aire lliure i necessiten un vehicle versàtil i pràctic.

El nou acabat Proace Verso Camper, el màxim de la gamma, incoropora un nou tipus de sostre elevable, amb obertura davantera panoràmica, oferint així major visibilitat, i nous tancaments més senzills i fàcils d'utilitzar, per a facilitar les operacions d'obertura i tancament. Inclou obertura pneumàtica i estructura de llit de 2 x 1,30 metres amb somier amb discos flexibles ergonòmics i matalàs.

La versió Nomad Plus Home afegeix a més un nou acabat per a les bases giratòries dels seients davanters, aconseguint una major integració a nivell visual, un nou mòdul fix amb espai d'emmagatzematge amb tancament tipus persiana i una nevera de major capacitat (40 litres), i un mòdul extraïble de cuina i aigüera que ofereix l'opció de utilitzar-se tant a l'interior com a l'exterior de el vehicle.

Com la variant de major equipament de la gamma Proace Verso Camper, la nova opció Nomad Plus Home inclou de sèrie tots els elements disponibles en la resta de nivells d'equipament, com calefacció auxiliar de gasoil, de l'especialista Webasto, amb programador i kit d'altura , portabicicletes ubicat a la porta del darrere, presa exterior de 220V o un tendal, el complement perfecte per a la taula i les cadires d'interior i exterior de sèrie en tota la gamma.

La nou Proace Verso Camper Nomad Plus Home també inclou bateria auxiliar d'100Ah, dues preses interiors de 12V i diverses connexions USB, tres llums LED integrades de dues intensitats, Airlock per el vidre practicable de la porta -aporta ventilació a deixar el vidre lleugerament oberta quan s'estaciona el vehicle-, inversor WAECO de 550 w, dutxa de funcionament elèctric i 12 litres de capacitat i protector en el para-xocs posterior.

Amb l'arribada d'aquesta nova versió, la gamma Proace Versoo Camper està integrada per quatre nivells d'acabat -Outfun, Nomad, Nomad Plus i i Nomad Plus Home-, dues longituds de carrosseria -mitjana (L1) i llarga (L2)- i dues motor dièsel -1.5D de 120CV o 2.0D de 150 CV, en ambdós casos amb transmissió manual de sis velocitats.

La nou Proace Verso Camper Nomad Plus Home ja està disponible a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya des de 45.683 €. A l'Alt Empordà, podeu trobar-la a Toyota Noumovil, a l'Avinguda de Roses, número 49 de Figueres.