El nou Toyota Yaris, que comercialitza Noumovil Figueres, s'ha dissenyat per satisfer els clients més exigents que busquen enfrontar-se als reptes de la vida urbana. Desenvolupat sobre la base de la nova arquitectura global de Toyota, el nou Yaris és tota una revolució, ja que incorpora la innovadora plataforma GA-B, el nou sistema híbrid de quarta generació amb motor de 3 cilindres basat en TNGA, i els últims avenços en seguretat activa i passiva.

El nou Yaris dissenyat sota el concepte sòlid i àgil és cinc mil·límetres més curt que l'actual, de manera que destaca en un segment de mercat en què els nous models sempre han anat creixent de mida. Pel que fa a la distància entre eixos, el nou Yaris és 50 mil·límetres més gran, aconseguint així una millor maniobrabilitat en ciutat i conservant un habitacle espaiós i confortable.

Per la seva banda, la nova plataforma GA-B redueix en 40 mil·límetres l'altura total de l'Yaris, encara que es manté el mateix espai a l'habitacle gràcies al fet que els seients van ara més prop de terra. A més, un capó de menor alçada fa possible una millor visibilitat davantera. La combinació de les dimensions del nou Yaris (compacte, baix i ample), les qualitats dinàmiques de la plataforma GA-B i el rendiment del sistema híbrid de quarta generació, li confereixen a la nova generació d'aquest model d'un tacte de conducció excel·lent i una resposta única.

El nou Yaris equipa com motorització principal el sistema híbrid 1.5 Dynamic Force, que deriva directament dels motors de 2.0 i 2.5 litres introduïts en els nous Corolla, RAV4 i Camry. Aquest sistema híbrid elèctric compta amb el nou motor de gasolina de tres cilindres i cicle Atkinson 1.5 Dynamic Force, que redueix la fricció interna i les pèrdues mecàniques, a més d'optimitzar la combustió. A això se suma la introducció d'una nova bateria d'ió-liti, més potent i lleugera.

En termes de seguretat, el nou Yaris destaca per les seves altes cotes de seguretat activa i passiva, convertint-se en el model urbà més segur del món gràcies a Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de la firma japonesa. D'aquesta manera, inclou diferents sistemes d'assistència a la conducció com el Control de Creuer Adaptatiu Intel·ligent i el Sistema de Manteniment de Trajectòria. Així mateix, per tal de protegir els ocupants del vehicle en cas de patir un impacte lateral, el nou Yaris serà el primer model del seu segment a introduir un coixí de seguretat central.

El Toyota Yaris és el pilar fonamental de la companyia a Europa, ja que acumula més de quatre milions d'unitats venudes, incloses més de 500.000 híbrides. Ara, la quarta generació d'aquest popular model compta amb els millors arguments per prolongar el seu èxit en la història de la marca.