La Costa Brava i el seu entorn privilegiat s'han convertit de nou en els perfectes amfitrions perquè el Campionat de Windsurf Freestyle (European Freestyle Pro Tour - EFPT) celebri la segona edició de la prova en la península. La filosofia d'una competició a l'aire lliure encaixa a la perfecció amb la nova gamma de vehicles industrials de Mercedes-Benz, disponibles en el concessionari oficial Garatge Plana. Gràcies a aquest acord de patrocini, els clients de la marca de l'estrella han pogut descobrir la disciplina més espectacular del Windsurf del 21 al 26 de maig en el Càmping Las Dunas.

El Freestyle és una disciplina realment estètica, que permet gaudir de les piruetes, rotacions i figures que realitzen els surfistes a pocs metres de la costa. El jurat valora la dificultat i la resolució de cada màniga en un campionat amb gran seguiment a nivell europeu. Si a aquesta bellesa li sumem els millors windsurfistes del panorama internacional l'entreteniment està servit tant a la platja com fora d'ella.

Garatge Plana està present durant tot l'esdeveniment com a vehicle oficial de la prova i els visitants podran conèixer totes les novetats de la gamma en l'exposició realitzada dins del propi Càmping Les Dunes. L'organització té llest un programa d'activitats perquè tota la família al complet pugui gaudir de tallers d'art urbà o animació per part de la mascota del càmping LaLaDu per als més petits. Els adults també tindran el seu moment de desconnexió amb classes de SUP Ioga, Zumba a la platja, masterclass de surfskate o el concert del dissabte 25 de maig amb barbacoa inclosa.

Què és el European Freestyle ProTour

L'European Freestyle ProTour (EFPT) uneix les millors competicions d'estil lliure de windsurf a Europa, comptant amb els millors corredors del món. El EFPT és una gira de 7-8 esdeveniments per any, coronant al campió europeu d'estil lliure i classificant als 12 millors competidors per a la Professional Windsurfers Association; un accés directe al títol de campió mundial.