Toyota Espanya renova la gamma Yaris amb un nou sistema d'integració mòbil, impulsant les versions gasolina amb una oferta excel·lent i introduint Toyota Complet, nou programa de finançament i serveis afegits.

Després de l'èxit en la gamma AYGO, la connectivitat via Apple CarPlay i Android Auto arriba al Toyota Yaris de la mà d'un renovat sistema multimèdia. De sèrie des de l'acabat Feel!, el nou sistema multimèdia amb pantalla tàctil de 7 polsades a la consola permet accedir a tot l'entorn iOS o Android mitjançant un telèfon intel·ligent compatible.

Així, els propietaris d'Yaris podran controlar determinades aplicacions a través de la pantalla tàctil. D'aquesta manera, podran accedir a mapes i navegació amb actualitzacions contínues, informació de trànsit i punts d'interès, escoltar a través del sistema de so la música emmagatzemada al telèfon o mitjançant aplicacions en streaming Spotify, Amazon Music, Google Play Music, Deezer- o realitzar i retornar trucades i escoltar missatges de veu i fins i tot enviar-los a través dels assistents de veu d'Apple i Google. Tot això de forma còmoda, ràpida i senzilla.

Una altra novetat important de la renovada gamma Yaris és l'arribada de Toyota Complet, el programa de finançament i serveis afegits que recentment van estrenar els nous RAV4 hybrid i Corolla hybrid. En el Yaris, Toyota Complet suposa 4 anys de manteniment i 4 anys de garantia amb assistència en carretera. I pot incloure assegurança a tot risc per només 450 €.

Amb l'objectiu d'impulsar la gamma gasolina d'Yaris, Toyota Espanya llança un descompte extra si es finança la compra a través de Pay Per Drive, programa de pagament per ús, amb 1.400 € de descompte extra i Toyota Complet amb 4 anys de manteniment i 4 anys de garantia amb assistència en carretera. Així, és possible accedir a un Yaris 110 Active Tech 5p, la versió més equilibrada de tota la gamma Yaris gasolina, per només 12.550 €, 125 € al mes amb Pay Per Drive.

Toyota Yaris està disponible amb dos tipus de carrosseries -3 i 5p-, fins a set acabats -Business, Active, Active Tech, Feel !, Feel! 20 Aniversari, GR-Sport i Advance-, i tres motoritzacions: dues opcions de gasolina -Yaris 70 i Yaris 110- i una híbrida elèctrica autorrecargable -Yaris hybrid-.

La renovada gamma Yaris ja està disponible a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota, que té en Noumovil la seva concessió a l'Alt Empordà, des de 9.800 € o 120 €/mes amb Pay Per Drive, finançament de pagament per ús.

Yaris hybrid és el pilar fonamental de la gamma Yaris, amb el seu sistema de propulsió híbrid elèctric de 101 CV, sinònim de plaer de conducció, eficiència, suavitat i baix nivell sonor. Igual que succeeix amb tots els models híbrids elèctrics de Toyota, Yaris hybrid compta amb l'etiqueta ECO de la Direcció General de Trànsit (DGT), una discriminació positiva que permet als seus propietaris obtenir una sèrie de beneficis i avantatges.

Així, amb Yaris hybrid és possible circular en episodis d'alta contaminació, obtenir una rebaixa en les tarifes d'algunes autopistes a Catalunya o pagar un 50% menys en el Servei d'Estacionament Regulat (SER) de Madrid. A més, els híbrids Toyota estan exempts del pagament de l'Impost de Matriculació en determinades comunitats autònomes, es beneficien d'una reducció del cost de l'Impost de Circulació en moltes ciutats d'Espanya i tenen autorització per a circular pels carrils d'alta ocupació -Carril VAO- a Catalunya.