Nissan ha presentat la darrera incorporació a la seva gamma de vehicles comercials lleugers: la nova furgoneta derivada de turisme NV250. Aquest model ofereix un alt grau de seguretat i fiabilitat gràcies a les tecnologies integrades de la Mobilitat Intel·ligent Nissan i una garantia de cinc anys / 160.000 quilòmetres que és líder del sector, de manera que permet als usuaris particulars o professionals estar preparats per a l'ús més exigent.

Els clients de la marca, que compta amb el concessionari Interdiesel a l'Alt Empordà, gaudiran de diverses opcions de motorització i de configuració interior, dues llargades de carrosseria i una completa gamma d'espais de càrrega. La furgoneta estarà disponible a versió furgo, furgo doble cabina i combi de passatgers, la qual cosa garanteix la màxima practicitat i funcionalitat als usuaris.

L'NV250 sortirà a la venda a tot Europa el setembre de 2019. A Espanya, la nova NV250 complementarà l'e-NV200 en un segment de mercat que l'any 2018 va sumar 122.000 unitats i va experimentar un creixement del 5,6% respecte de l'any precedent.

Altres prestacions addicionals que inclou aquest model:

Capacitat de càrrega de 800 kg i dues longituds de carrosseria, la qual cosa incrementa la seva capacitat per poder realitzar lliuraments sense interrupcions.

Compleix la normativa Euro6D-Temp gràcies a la Reducció de les Emissions de CO2 i un millor consum de combustible, la qual cosa es tradueix en menors costos totals d'ús.

Gran versatilitat gràcies a una àmplia gamma d'opcions per als espais de càrrega. Aquestes opcions inclouen revestiments interiors de fusta per a la zona de Càrrega, accés per a cadira de rodes per la part posterior i opcions addicionals com poden ser unitats de fred integrades.

Tecnologies de Mobilitat Intel·ligent Nissan, que inclouen el sistema d'arrencada en pendent, el sistema Extended Grip que incrementa la capacitat de tracció en condicions d baixa adherència o el nou navegador NissanConnect amb Android Auto disponible opcionalment.

La garantia Nissan líder en el sector de cinc anys / 160.000 quilòmetres s'inclou de sèrie.

Paolo D'Ettore, director d'LCV de Nissan Europa, ha comentat: «La nova Nissan NV250 és la furgoneta derivada de turisme perfecta per a petites empreses amb grans ambicions. Els clients poden triar la versió que més s'adapta a les seves necessitats, de manera que l'NV250 permet realitzar lliuraments més àgils i més llibertat per a temps de lleure».

La versió furgo ofereix dues possibles llargades de carrosseria (L1 / L2) i inclous dues configuracions de seients (2 o 3 en cabina), mentre que la versió de doble cabina amb una sola longitut (L2) inclou un màxim de quatre places i mampara modular per aconseguir un espai de càrrega més versàtil. La combinació d'aquestes caràcterístiques permet l'NV250 gestionar una gran varietat de situacions, des de lliuraments urbans ràpids Fins al transport de materials de grans dimensions per a obres.

La versió combi de passatgers ofereix una sola llargada de carrosseria L1 i cinc places. El seu gran confort interior i ampli espai per a equipatge converteixen l'NV250 en l'opció ideal per a les escapades en família o per transportar l'equip necessari per practicar esport a l'aire lliure.

L'NV250 s'ha desenvolupat gràcies a l'experiència compartida de l'aliança i incorpora un fiable i eficient motor dièsel d'1,5 litres amb tres opcions de potència per cobrir totes els necessitats: 80, 95 i 115 CV.

L'NV250 s'unirà a l'oferta de l'e-NV200, la furgoneta pionera de zero emissions de Nissan que ja ha venut més de 20.000 Unitats a tot Europa des del seu llançament. Aquest model compta ara amb bateria de 40 kWh que ofereix una autonomia de fins a 300 quilòmetres (cicle urbà WLTP).