La nova família Toyota Corolla ja ha arribat al mercat estatal. L’àmplia, completa i variada gamma del nou Toyota Corolla, amb tres carrosseries, dues motoritzacions híbrides elèctriques autor­recarregables i fins a sis acabats diferents, ja és a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya, entre ells Noumovil de Figueres. La nova família es comercialitza des de 20.850 euros (Corolla hybrid), 22.100 euros (Corolla hybrid Touring Sports) i 21.350 euros (Corolla hybrid Sedan).

Els concessionaris de Toyota ja han rebut les primeres unitats de Corolla per poder lliurar-les als clients, aquells que van adquirir el seu nou Corolla en la prevenda iniciada a principis de gener. El desplegament de la família Corolla cobreix tot el territori nacional, amb presència a totes les exposicions de la Xarxa Oficial de Concessionaris Toyota i unitats suficients per a realitzar els primers lliuraments a clients.

El Toyota Corolla hybrid Touring Sports

La nova família Corolla desembarca a Espanya al complet, amb tres opcions de carrosseria -5p (Corolla hybrid), familiar (Corolla hybrid Touring Sports) i berlina (Corolla hybrid Sedan)- i dues motoritzacions híbrides elèctriques autorrecarregables, de 122 i 180 CV. Corolla és àgil i compacte, mentre que Corolla Touring Sports és espaiós i còmode; Corolla Sedan, per la seva banda, és el més elegant, 100% business class.

Corolla, del qual Toyota comercialitzarà aquest any unes 18.500 unitats entre les tres carrosseries -12.000 Corolla hybrid, 4.500 Corolla hybrid Touring Sports i 2.000 Corolla hybrid Sedan-, és el model més venut de la història després de més de 50 anys en el mercat i més de 45 milions d’unitats. La nova generació ha estat desenvolupada sobre la base de la Nova Arquitectura Global de Toyota -Toyota New Global Architecture (TNGA)- que garanteix agilitat i dinamisme en la variant de cinc portes, gràcies a la seva batalla lleugerament inferior, i màxima versatilitat i espai interior en les versions familiar i berlina.

Corolla 5p i Corolla Touring Sports estan disponibles amb dues opcions híbrides elèctriques: 1.8 de 122 CV i 2.0 Dynamic Force de 180 CV. Així, Toyota estrena la seva estratègia dual-hybrid oferint dues motoritzacions híbrides, un tot eficiència i bona resposta i una altra que, a aquests atributs, afegeix més potència i millors prestacions. Per la seva banda, Corolla Sedan es comercialitza únicament amb la motorització de 122 CV.

La família Corolla de la generació 2019

La versió de 122 CV munta un renovat sistema de propulsió híbrid elèctric, ara amb bateria d’ió liti -Corolla i Corolla Touring Sports-, la qual cosa es tradueix en una aportació més gran d’energia elèctrica durant les acceleracions i una reducció del soroll del motor. La variant de més potència (180 CV) garanteix una millor resposta en qualsevol circumstància, ja que permet reduir la recuperació de 80 a 120 km/h en 2,3 segons i aconsegueix una xifra excel·lent en acceleració de 0 a 100 km/h, 03 segons millor, en ambdós casos davant de la versió de 122 CV

Equipament

Corolla hybrid i Corolla hybrid Touring Sports es comercialitzen amb sis nivells d’equipament, que es combinen amb un o altre motor híbrid elèctric -o fins i tot amb tots dos en un dels acabats.

Mentrestant, a Corolla Sedan es pot triar entre cinc acabats, en tot cas amb motorització híbrida de 122 CV: la família Corolla equipa de sèrie Toyota Safety Sense 2.0, l’última versió dels dispositius de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota, que inclou sistema de seguretat precol·lisió amb detecció de ciclistes de dia i vianants tant de nit com de dia, control de creuer adaptatiu amb funció de parada i arrencada automàtica, avisador de canvi involuntari de carril, reconeixement de senyals de trànsit i control intel·ligent de llums de carretera. A més, les variants més equipades incorporen sistema de manteniment de trajectòria, detector d’objectes l’angle mort i avisador de trànsit creuat posterior.