L’empresa Oliva Motor Girona, concessionària oficial de la marca BMW a Figueres, Girona i Olot, ha celebrat la presentació en societat de la setena generació de la Sèrie 3, la més avançada, tecnològicament parlant, de la seva història. L’acte va tenir lloc a l’exposició del polígon del camí vell de Vilatenim, amb una nombrosa assistència de clients i va comptar amb l’apadrinament del campió olímpic de taekwondo Joel González. També hi va ser present l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, qui va voler fer costat als representants de la marca «com a agraïment per haver apostat pel nostre territori a l’hora de fer-hi una important inversió econòmica».

Masquef i González van acompanyar el conseller delegat de l’empresa concessionària, Santi Oliva, i el director general del grup, Carles Fontana.

«Volem ser presents a la vida cultural i social de Figueres»

Santi Oliva posa èmfasi en la importància estratègica de l’obertura a Figueres: «Ens van dir que obríssim els ulls i ara sabem perquè». Oliva considera que la nova Sèrie 3 «és un dels cotxes més representatius de la marca i un bon exemple dels seus valors». Carles Fontana aposta «per posar la concessió en el seu lloc. Des d’ella volem ser presents a la vida cultural i social de Figueres. Durant la setmana de Sant Jordi, per començar, regalarem llibres a tots els clients».