Nissan manté la seva aposta ferma per l'electrificació. Quins són les raons que donen suport al lideratge elèctric de Nissan? Nissan és l'única marca que treballa en un ecosistema elèctric 360º perquè està treballant tant en els vehicles, com en la infraestructura i en els serveis energètics.

1. Nissan és la primera marca que té una segona generació d'un vehicle elèctric, el Nissan Leaf, que és el vehicle elèctric més venut del món i que ha arribat a les 400.000 unitats a tot el món, amb rècord de matriculacions a Espanya el 2019 . La primera generació del Nissan LEAF va sortir al mercat el 2010.

2. Per a aquest any 2019 Nissan reforça el seu lideratge en EV. Amb l'arribada del Nissan i +, amb una bateria de 62 kWh i que s'afegeix a la versió de 40 kWh. A més tenim l'e-NV200 amb bateria també de 40 KWh, per tant, una cartera de models i versions elèctriques que es va ampliant.

3. Nissan va llançar al mercat la furgoneta elèctrica e-NV200 a l'any 2014. Des de llavors, s'han produït a Barcelona prop de 25.000 unitats. Nissan és la primera marca que fabrica a Espanya la furgoneta elèctrica més venuda a Europa amb rècord de matriculacions a Espanya el 2019.

4. Nissan és la primera marca japonesa a participar a la Fórmula E.

5. Nissan té previst vendre un milió de vehicles electrificats anualment el 2022. Nissan ha presentat la seva visió per al futur amb el IMQ Concept amb e-POWER, unint el nostre lideratge en crossovers i vehicles elèctrics per accelerar el camí cap a l'electrificació. La tecnologia i-POWER que és la tecnologia que està darrere del vehicle més venut al Japó, arribarà a Europa el 2022.

Aquesta és un de les tecnologies que assegurarà la continuïtat del lideratge cap a les zero emissions a Europa, amb gairebé la meitat (42%) del nostre portfoli electrificat el 2022 quan Nissan preveu vendre 1 milió de vehicles electrificat l'any.

6. Infraestructura. Nissan és l'única marca que té el 65% de la càrrega ràpida d'Espanya instal·lada en els seus concessionaris. Nissan és l'única marca de l'automòbil que està instal·lant estacions de càrrega ràpida a les principals vies i carreteres d'Espanya, una estació de càrrega ràpida cada 150 quilòmetres. Aquesta infraestructura, ja ha permès fer un trajecte de Madrid a Bilbao en vehicle elèctric. És l'única marca que l'ha fet. Nissan també està instal·lant punts de càrrega en aparcaments i en centres comercials.

7. Nissan, líder en el desenvolupament de sistemes d'emmagatzematge. Nissan és la primera marca que ha proveït d'energia a estadis de futbol, ??oficines, etc, a través de les bateries del LEAF.

8. Nissan és la primera marca que ven en l'actualitat serveis energètics associats a les bateries dels seus vehicles elèctrics, com el Nissan Energy ROAM, un paquet energètic portàtil, integral i protegit de les inclemències del clima que utilitza la tecnologia de bateries dels vehicles elèctrics Nissan per disposar d'un subministrament elèctric pràctic, silenciós, portàtil i que no genera emissions.

9. Els vehicles elèctrics de Nissan són capaços de tornar energia a la Xarxa mitjançant el sistema Vehicle to Grid. Nissan és la primera marca que té en l'actualitat tecnologia V2G a través dels seus vehicles de manera que els vehicles elèctrics Nissan no només estan preparats per rebre energia de la Xarxa sinó que també ho estan per tornar aquesta energia a la Xarxa, equilibrant el sistema elèctric.

10. Nissan ofereix ja avui noves solucions energètiques combinant panells solars i vehicles elèctrics.

Així doncs, Nissan a través del seu ecosistema electrificat tracta de donar sentit a un dels seus objectius que és tenir al client, a la societat en el centre de les seves activitats i traslladar a la mateixa els beneficis socials, econòmics i mediambientals que ofereix aquest ecosistema integrat.