Noumovil de Figueres, concessionari de Toyota, participa des de dilluns i fins al 23 de febrer, en l'acció solidària Prorace Solidària impulsada pel fabricant en col·laboració amb la Federació Espanyola del Bancs d'Aliments (FESBAL) amb l'objectiu de recaptar aliments per als més necessitats.

Per aquest motiu, fins al final de l'acció, les persones interessades podran lliurar les seves aportacions per al Banc d'Aliments de Girona a les instal·lacions de Noumóvil, a l'Avinguda de Roses, 49.

Entre els aliments més demandats pels diferents Bancs d'Aliments trobem poductes com ara llaunes de conserva de carn i peix, llegums, oli, aliments infantils, pasta, arròs, farina, sucre, etc. evitant productes peribles i pots de vidre.

La Federació i els 55 Bancs d'Aliments associats no reparteixen aliments directament a persones particulars, sinó que els distribueixen només a través de les entitats assistencials i d'ajuda social que estan registrades i homologades oficialment per les administracions. En aquest moment, la seva ajuda arriba a més de milió i mig de persones.