La Policia Local de l'Escala ha estrenat aquest dimecres dues noves motos elèctriques, completant d'aquesta manera la renovació i canvi de les quatre motos de gasolina que tenia el cos per aquests models, més sostenibles.

"Estem fent una clara aposta per la sostenibilitat, amb un parc mòbil menys contaminant", ha remarcat el regidor de Governació, Robert Figueras, el qual ha destacat que el cos de Policia Local ja té totes les motos amb models elèctrics i un dels cotxes és híbrid. L'objectiu és continuar aquesta línia en futures renovacions de vehicles.

Radars pedagògics

Radars pedagògicsD'altra banda, aquest matí també s'ha anunciat que durant les properes setmanes s'instal·laran fins a set radars "pedagògics" en diferents vies del municipi. En aquest sentit, es tracta de radars que mostren al conductor quina és la velocitat a la qual està circulant i si aquesta és superior a la permesa, amb l'objectiu que moderi la velocitat si és excesiva.

Entre altres punts, es col·locaran radars -alimentats per energia solar- a vials com l'avinguda Girona, Riells, Montgó o el passeig marítim.