Interfren va escollir l´entorn privilegiat d´Albanyà i un dels esdeveniments més populars i coneguts de l´Alt Empordà, la VIII Fira del Bolet, per presentar el nou Citroën Berlingo. Cada any, aquest esdeveniment rep una gran afluència de gent i l´edició d´enguany també ho ha aconseguit. Famílies, amants de la natura i del món boletaire, i aficionats als esports de muntanya van visitar el poble d´Albanyà per gaudir de les activitats i donar una volta per les diferents parades.

Interfren va tenir exposades, al llarg de tot el dia, dues unitats del nou Citroën Berlingo a l´inici de la fira. Diversos visitants van aturar-se a descobrir la seva nova imatge exterior i interior, i van poder informar-se de les novetats d´aquesta icona de Citroën que s´ha renovat de dalt a baix.

El primer Berlingo es va presentar el juliol de 1996, i va suposar l´origen del segment dels Ludospaces. Vint-i-dos anys més tard, ha arribat la tercera generació que manté els punts forts dels seus antecessors però s´adapta als nous temps. El nou Berlingo destaca per la seva modularitat excepcional, un interior amb nombrosos espais per desar-hi objectes, un equipament tecnològic que converteix la conducció en un veritable plaer i un gran confort, ja que forma part del programa Citroën Advanced Comfort.

Algunes de les novetats del nou Berlingo que els visitants van poder descobrir el diumenge passat són la incorporació dels Airbumps als laterals, la personalització de la carrosseria amb colors diferents, el confort i l´amplitud de l´habitacle interior i les nombroses ajudes a la conducció com el Grip Control amb Hill Assist Descent que et permet conduir per diferents terrenys i pendents amb total tranquil·litat. En definitiva, la presentació del nou Berlingo va ser un èxit perquè els visitants van poder conèixer de primera mà les prestacions d´aquest vehicle.