L’empresari figuerenc Joan Teixidor ha estat un exemple «de persona compromesa amb el creixement de Kia» a l’Estat espanyol. El director general de Kia Motors Iberia, Eduardo Divar, ha elogiat el treball de Texauto, que dijous de la setmana passada va obrir un nou concessionari del fabricant coreà a Fornells de la Selva amb més de dos mil metres quadrats d’exposició. És la divuitena marca d’automòbils que s’instal·la en aquest municipi del Gironès, des dels anys vuitanta, com va recordar l’alcalde Fornells, Narcís Bosch­demont.

Les noves instal·lacions de Texauto adapten el concepte visual Red Cube (Cub Vermell) amb què Kia vol dotar els seus concessionaris d’arreu del món d’una imatge visual comuna. Divar es va mostrar satisfet per l’evolució de la marca: «Ja ocupem la tercera posició en el mercat del canal privat» i espera que amb els pròxims llançaments, quinze cotxes nous fins al 2022, se segueixi incrementant la seva presència al mercat mundial. Així mateix, va destacar la important aposta de Kia pels vehicles ecològics i elèctrics, i la confiança que tenien en els seus productes, «per això donem set anys de garantia».

Regal de Rafa Nadal

El director general de Kia Motor Iberia, que anava acompanyat del president de la firma Yang Seop Gihl, va excusar l’assistència a l’acte de Rafa Nadal, un dels seus ambaixadors, però va lliurar a Joan Teixidor una samarreta signada pel número 1 del tennis mundial. L’empresari figuerenc va agrair l’esforç de tot l’equip humà de Texauto i es va mostrar satisfet de comptar amb unes instal·lacions al nivell «de la marca i dels seus clients».

Durant la inauguració es va presentar la nova generació d’un dels models més populars de Kia, el Ceed, i es va projectar un audiovisual amb imatges del renovat SUV Sportage.