05 de octubre de 2018
05.10.2018

Audi es consolida entre els favorits al Cotxe de l'Any dels Lectors amb l'A1 Sportback

El nou utilitari compacte de la firma alemanya s'uneix a la llista de models favorits dels lectors de la qual ja formava part l'Audi A8

05.10.2018 | 10:51
El nou A1 Sportback, candidat a Cotxe de l'Any dels Lectors.

Amb el tancament de la votació del mes de setembre, Audi ha tornat a situar a un dels seus models entre els favorits al premi Cotxe de l'Any dels Lectors. El nou A1 Sportback ha estat el preferit pels lectors dels diaris de Prensa Ibérica, entre els quals hi ha el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, i La Vanguardia en vèncer en la novena votació de l'actual edició d'aquest consolidat guardó en la qual es mesurava a altres novetats com l'Honda CR-V i el Suzuki Jimny.

Amb aquesta victòria la firma alemanya ja compta amb dos models entre els més votats en sumar-se a la ja aconseguida per la berlina de representació A8 al mes de febrer. Cal recordar que aquests triomfs parcials aporten un avantatge afegit de cara a l'obtenció d'una de les sis places que donen accés a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors.

Un cop finalitzades les 10 votacions realitzades entre els mesos de gener i octubre, els responsables de les pàgines especialitzades en el món del motor dels diferents mitjans de comunicació de Premsa Ibèrica i del diari La Vanguardia, elegiran els sis candidats definitius entre els trenta vehicles participants, tenint els guanyadors de cadascuna de les votacions mensuals una posició de preferència de cara a ocupar un lloc a la final.

Noves candidatures
El Premi Cotxe de l'Any dels Lectors posa punt i final a l'octubre a aquesta primera fase de votacions mensuals. I en aquesta darrera consulta, el sector del tot terreny premium torna a ser el protagonista. En aquesta ocasió, els nous Audi Q8, BMW X5 i Hyundai Santa Fe protagonitzen la votació que es ve celebrant des del passat dia 1 a la pàgina web oficial i que, un cop tancada a finals de mes, donarà pas a la definitiva elecció final de la qual sortirà el nou Cotxe de l'Any dels Lectors 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook