Els usuaris han tornat a decidir a un dels seus models preferits per a alçar-se amb el premi Cotxe de l'Any dels Lectors de Premsa Ibèrica i La Vanguardia. I en aquesta ocasió, ha estat el Jaguar I-PACE el vencedor de la recentment celebrada votació d'agost, en què el model britànic ha registrat el major nombre de vots entre els participants a la web.

D'aquesta manera, la proposta de vehicle 100% elèctric de Jaguar, ha aconseguit aquest primer triomf parcial que l'acosta una mica més a la votació final de la qual sortirà el nou Cotxe de l'Any dels Lectors. Una inclusió la de l'I-PACE entre els models favorits que es presenta com la segona protagonitzada per un vehicle equipat amb un sistema de motorització elèctrica al costat del Nissan Leaf, vencedor de la votació de maig.

Així doncs, el SUV d'altes prestacions de la signatura del felí passa a formar part del llistat de models més votats pels lectors del que ja formaven part d'altres no menys destacades novetats aparegudes durant 2018 com és el cas del Volvo XC40, l'Audi A8 , el BMW X2, el DS7 Crossback, el Mercedes-Benz Classe A, el Peugeot 508 i el ja citat Leaf de Nissan.

Nova votació en marxa

Aquesta primera fase de l'elecció del Cotxe de l'Any dels Lectors ha encarat la recta final amb la posada en marxa de la penúltima votació mensual. Una nova consulta que en aquesta ocasió té com a protagonistes a les noves generacions del Suzuki Jimny, l'Honda CR-V i l'Audi A1 Sportback. Tres propostes d'allò més dispars entre si, però que reflecteixen de manera clara les actuals tendències que predominen en el mercat de l'automòbil.