El DS7 Crossback s'ha guanyat per mèrits propis un lloc en la llista de models favorits al Cotxe de l'Any dels Lectors. Una vegada conclosa la quarta votació mensual de la dissetena edició d'aquest guardó instituït per Premsa Ibèrica i La Vanguardia, el tot terreny de la signatura de luxe francesa s'ha incorporat a aquest selecte grup de vehicles que afronten amb majors garanties la possibilitat d'aconseguir un lloc en la votació final.

Citroën DS7 Crossback

D'aquesta manera, el DS7 Crossback ja acompanya als restants vencedors de les votacions anteriors com és el cas dels Volvo XC40, Audi A8 i BMW X2. Recordar que els 10 models que resultin guanyadors de cadascuna de les votacions que es realitzen mes a mes en la plataforma digital mejorcoche.epi.es, comptaran amb majors possibilitats d'aconseguir la final del concurs que es realitzarà entre l'1 de novembre i el 13 de desembre d'aquest any.

El jurat compost pels responsables de la informació especialitzada del món del motor de cadascun dels periòdics del grup Premsa Ibèrica i La Vanguardia, seran els encarregats de seleccionar els sis cotxe finalistes triant-los entre els guanyadors mensuals, encara que també tindran l'oportunitat de destinar un dels seus sis vots a un model que no hagi resultat vencedor en el seu respectiu mes.

Novetats compactes

Amb la cinquena votació de l'any ja en marxa, tres nous models es presenten com a candidats al premi. Es tracta de tres destacades novetats enquadrades en el segment dels turismes compactes, un dels de major volum i importància al mercat espanyol.

D'aquesta manera, Ford Focus, Subaru Impreza i l'elèctric Nissan Leaf es presenten en aquesta primera fase de votacions per intentar fer-se un buit, en la carrera pel Cotxe de l'Any dels Lectors.