Després del tancament de la votació del mes de març, BMW col·loca al X2 com un dels models favorits pels lectors en aquesta dissetena edició dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors. D'aquesta manera, el sisè component de la gamma de tot terrenys "X" de la firma alemanya s'uneix a la llista de models més votats a la pàgina web www.mejorcoche.epi.es, i de la qual ja formaven part el Volvo XC40 i l'Audi A8, després dels seus respectius triomfs en les dues primeres votacions de l'actual exercici.

Donada la dinàmica de funcionament d'aquests guardons, els vencedors de les deu seleccions mensuals que componen aquesta primera fase del premi, compten amb una posició de preferència de cara a comptar amb una plaça en la definitiva votació final, a la qual accedeixen tan sols sis vehicles, la selecció va a càrrec dels responsables de la informació especialitzada del món del motor de cada un dels diaris de Prensa Ibérica - grup Editorial del Setmanari de l'Alt Empordà- i de La Vanguardia.

Tres nous aspirants

Pel que fa a la quarta votació ja en curs, el Cotxe de l'Any dels Lectors ja compta amb noves candidatures. A l'abril, tres propostes provinents dels segments dels exclusius coupés de quatre portes i dels tot terrenys premium componen la nòmina d'aspirants.

Audi A7 Sportback, Mercedes-Benz CLS i DS7 Crossback es presenten davant els lectors en www.mejorcoche.epi.es per intentar aquest primer triomf parcial que els acosti a aquest totalment consolidat guardó. Tres alternatives que mostren el més avançat dins de les noves generacions d'esportius Gran Turisme com és el cas de les dues firmes alemanyes, i del rellevant sector dels SUV, en què DS ha entrat amb força amb aquest model desenvolupat de manera específica per la marca de representació francesa.

En definitiva, una nova oportunitat per decidir que vehicle pot ser el nou Cotxe de l'Any dels Lectors, guardó en el qual l'usuari, un cop més, torna a ser el protagonista amb la seva participació activa al llarg de tot el concurs.