L'Audi A8 s'ha convertit en el segon model que passa a formar part dels vehicles preferits pels usuaris en la dissetena edició del Cotxe de l'Any dels Lectors. Uns premis instituïts per Prensa Ibérica i La Vanguardia, que han començat amb les forces renovades en la seva primera fase de votacions mensuals, amb un notable suport per part dels milers d'usuaris procedents de les diferents capçaleres que formen part dels dos grups editorials.

D'aquesta manera, el màxim exponent de la gamma de berlines de la firma alemanya s'uneix al Volvo XC40 en aquest llistat de guanyadors parcials, que els situa en una posició de preferència de cara a obtenir una de les sis places que donen accés a la votació final de la qual sortirà el definitiu Cotxe de l'Any dels Lectors.

Recordar que, després de la primera fase de votacions mensuals que es porta a terme entre gener i octubre, els periodistes de les seccions especialitzades en la informació de motor de cada un dels diaris de Premsa Ibèrica i de La Vanguardia, seran els encarregats de seleccionar als sis finalistes, havent d'escollir, com a mínim, a 5 dels guanyadors mensuals, i podent rescatar un sisè vehicle que no hagi aconseguit alçar-se amb un d'aquests triomfs parcials.

D'aquesta manera el lloc d'internet www.mejorcoche.epi.es torna a ser el punt de referència d'aquests guardons. Una plataforma digital que, al costat dels diferents suports informatius de cadascun dels mitjans participants, mostra una completa informació de cada un dels vehicles candidats, així com la informació més actualitzada del món del motor.

Ja en marxa la votació corresponent al mes de març, models com els nous Volkswagen T-Roc, SsangYong Rexton i BMW X2 han començat a rebre els primers suports per part dels lectors, els quals són els autèntics protagonistes d'aquests guardons ja totalment consolidats en el panorama de l'automòbil espanyol.