El Premi Cotxe de l'Any dels Lectors 2018 de Premsa Ibèrica, grup editorial del Setmanari de l'Alt Empordà, i La Vanguardia ja té als seus sis candidats. Amb la conclusió de la primera fase de votacions mensuals ja s'han donat a conèixer els vehicles que van a formar part de la votació final d'aquest consolidat guardó.

BMW Sèrie 5, Hyundai i30, Jaguar E-PACE, Kia Rio, Range Rover Vetllar i Volkswagen Arteón són els aspirants definitius d'un premi que compleix aquest any la seva setzena edició.

La pàgina web www.mejorcoche.epi.es, ha tornat a ser el punt de referència per a l'aficionat al món del motor, en servir d'aparador de les principals novetats que han aparegut al mercat al llarg de tot l'exercici.

Un total de 30 vehicles que han estat valorats pels lectors al llarg de les 10 votacions mensuals realitzades, a les que han seguit la definitiva selecció final dels sis candidats per part dels diferents periodistes de les diferents seccions i suplements de motor de els diaris que formen part de Premsa Ibèrica i La Vanguardia.

D'aquesta manera, aquests sis vehicles entren en la lluita per obtenir la distinció de "Cotxe de l'Any dels Lectors" aconseguida en anteriors edicions pels Audi A8, Q5 i Q3, BMW Sèrie 5, Alfa Romeo 159, Citroën C4, Ford Mondeo en dues de les seves generacions, Seat Ibiza i Ateca, Volvo V40, Peugeot 308 i els Opel Meriva i Astra, en el cas d'aquest últim en dues ocasions.

La votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors 2018 es va a dur a terme a la pàgina web www.mejorcoche.epi.es des de l'1 de novembre i fins al proper 14 de desembre, quan es desvetllarà el nom del vehicle guanyador.

I un cop més, els usuaris registrats que emetin els seus vots al llarg d'aquest període tornaran a entrar en el sorteig de nous vals amb un valor de 200 euros cadascun per a ser utilitzats en la xarxa oficial de servei de Bosch Car Service.