Amb el triomf de l'E-PACE en la votació del mes de setembre, Jaguar situa a la nova generació de la seva gamma de tot terrenys compactes en el llistat de models favorits dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors de Premsa Ibèrica, grup al que pertany el Setmanari de l'Alt Empordà, i La Vanguardia.

Un triomf parcial amb el que el model britànic augmenta les seves possibilitats d'aconseguir una de les sis places que donen accés a la definitiva votació final d'aquests guardons instituïts per ambdós grups editorials.

D'aquesta manera, el Jaguar E-PACE passa a formar part d'aquest llistat de vencedors de cadascuna de les votacions realitzades des del mes de gener a la web mejorcoche.epi.es, en què també es troben altres models com el Kia Rio, el BMW Sèrie 5, el Hyundai i30, el Volkswagen Arteón, els Opel Insígnia i Crossland X i els Land Rover Discovery i Range Rover Vetllar.

Darrera votació mensual

El Cotxe de l'Any dels Lectors conclou a l'octubre la seva primera fase de votacions mensuals amb la presentació de les tres últimes candidatures de models que opten al premi. Citroën C3 Aircross, Mazda CX-5 i Seat Arona, representen de manera fidel les noves tendències que es mouen en el tan de moda mercat dels tot terrenys.

Aquests tres automòbils tanquen la nòmina d'aspirants al Cotxe de l'Any dels Lectors 2018, que ha tornat a reunir a les 30 novetats més destacades de la indústria del motor.

Uns vehicles als quals els lectors ja han començat a votar a la pàgina web mejorcoche.epi.es, i entrar d'aquesta manera en el sorteig dels 6 vals regal amb un valor de 200 euros cadascun de la xarxa de servei a l'automobilista de Bosch Car Service.