Land Rover ha fet un pas endavant en els premis Cotxe de l'Any dels Lectors de Premsa Ibèrica, grup editorial del Setmanari de l'Alt Empordà, i La Vanguardia després del triomf del Range Rover Velar en la votació d'agost. La marca britànica ja compta d'aquesta manera amb dos models en la selecció de cotxes favorits pels lectors, ja que el Velar s'incorpora a aquest llistat de vehicles del qual ja formava part el nou Land Rover Discovery des del passat mes de maig.

Així doncs, tots dos tot terrenys comptaran, juntament la resta de vehicles vencedors en les restants votacions mensuals, amb una posició de preferència per aconseguir una de les sis places que donen accés a la Votació Final d'aquesta setzena edició del Cotxe de l'Any dels Lectors.

Els Velar i Discovery s'uneixen d'aquesta manera a altres vehicles com el Kia Rio, el BMW Sèrie 5, el Hyundai i30, el Volkswagen Arteón i els Opel Insígnia i Crossland X, els quals han rebut el suport dels lectors en les anteriors votacions celebrades des del mes de gener a la web mejorcoche.epi.es.

Range Rover Velar

Tres nous aspirants

Amb la novena votació mensual ja en marxa, el premi Cotxe de l'Any dels Lectors ha rebut a tres nous aspirants. Es tracta de les noves generacions dels BMW X3, Jaguar E-PACE i Volkswagen Polo, tres vehicles que representen el més avançat dels segments dels tot terrenys premium i dels utilitaris compactes.

Uns models que ja compten amb els primers vots de Els participants registrats al web mejorcoche.epi.es que, com ha passat en les votacions anteriors, van a a tornar a entrar en el sorteig de vals regal de la xarxa Bosch Car Service. Cada mes els usuaris opten amb els seus vots a aconseguir algun dels 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun, per a ser utilitzats en l'àmplia xarxa de punts de servei d'una firma