Amb la victòria del Arteón en la votació corresponent al mes de juliol, Volkswagen acaba d'incorporar a la seva nova berlina de representació a la llista de models favorits per aconseguir una plaça a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors.

Un triomf parcial l'aconseguit per aquest innovador vehicle de la firma alemanya, que reforça les seves opcions de cara a entrar a la definitiva pugna per la setzena edició d'aquest guardó instituït per Premsa Ibèrica, grup al qual pertannys el Setmanari de l'Alt Empordà, i el diari La Vanguardia.

D'aquesta manera, el Arteón se suma a la llista de cotxes favorits pels lectors de la qual ja formaven part, per haver guanyat les sis anteriors votacions celebrades, models com el Kia Rio, el BMW Sèrie 5, el Hyundai i30, el Land Rover Discovery i els Opel Insígnia i Crossland X.

Cal recordar que un cop finalitzada la primera fase de seleccions mensuals, seran els periodistes de les diferents seccions especialitzades en la informació del món del motor de cada un dels periòdics que componen el grup editorial Prensa Ibérica i del diari La Vanguardia, els que triïn els sis vehicles que entraran en la votació final d'aquest guardó que es durà a terme entre el dia 1 de novembre i el 15 de desembre d'aquest any.

Nova votació en marxa

D'altra banda, i amb l'inici del mes d'agost, els premis Cotxe de l'Any dels Lectors reben tres noves candidatures. Es tracta dels nous Hyundai Kona, Range Rover Vetllar i Kia Stonic. Tres automòbils enquadrats en el segment dels tot terrenys i que vénen a confirmar l'auge del mercat off-road.

Així doncs, la pàgina web mejorcoche.epi.es ja ha començat a rebre els primers vots dels milers d'usuaris registrats que, un cop més, tornaran a entrar en el sorteig de 6 vals regal amb un valor de 200 euros cadascun per ser utilitzats en la xarxa de tallers de Bosch Car Service.