La cinquena votació de l'actual edició dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors ja té guanyador. El Land Rover Discovery ha estat el model que més suports ha rebut després del tancament d'aquesta nova consulta realitzada al llarg del mes de maig, en què milers d'usuaris provinents de les diferents capçaleres del grup Prensa Ibérica i del diari La Vanguardia, han tornat a participar amb l'emissió dels seus vots.

Gràcies a aquest primer triomf parcial, el model britànic reforça les seves possibilitats d'accedir a un dels sis llocs reservats per a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors, que se celebrarà entre l'1 de novembre i el 15 de desembre i que decidirà el guanyador d'aquesta setzena edició.

Així doncs, el Discovery ja forma part de la llista de favorits d'aquest any al costat dels vencedors de les votacions prèvies; Kia Rio, BMW Sèrie 5, Hyundai i30 i Opel Insígnia. Una primera selecció a la qual se'ls sumaran altres cinc models fins al tancament de les votacions mensuals a finals del mes d'octubre, en què hauran participat un total de 30 models de les principals marques de la indústria de l'automòbil.

Pas de l'equador

Amb l'inici de la votació del mes de juny, aquesta primera fase del premi Cotxe de l'Any dels Lectors ha arribat al seu equador. El concurs instituït per aquests dos grups editorials de premsa escrita afronta ara cinc votacions mensuals en què apareixen nous protagonistes. I en la primera d'elles, ja en marxa al web mejorcoche.epi.es, models com els nous Seat Ibiza, Volvo XC60 i Opel Crossland X, són els protagonistes.

Tots els lectors participants tornaran a mostrar les seves preferències entre els candidats alhora que entraran en el sorteig dels 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun per a ser utilitzats en la xarxa de tallers per a l'automòbil de Bosch Car Service.