Diumenge que ve 30 d'abril es tanca el termini de la quarta votació mensual de l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors de Premsa Ibèrica i La Vanguardia. Fins a aquesta data, els usuaris poden triar al seu model favorit del mes entre les noves generacions dels Opel Insignia, Infiniti Q60 i Honda Civic, els protagonistes de la votació vigent en la web www.mejorcoche.epi.es.

D'aquesta manera, aquests tres models afronten la recta final d'aquesta selecció parcial d'aquesta primera fase del concurs en la qual els usuaris decideixen quins són els seus vehicles preferits per fer-se amb el guardó del Cotxe de l'Any dels Lectors. Els models guanyadors de cada mes aconsegueixen amb el seu triomf una posició de preferència de cara a fer-se amb una de les sis places de la definitiva votació final que se celebrarà durant els mesos de novembre i desembre.

A més, els participants tornaran a entrar en el sorteig directe d'un total de 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun per a la xarxa de punts d'atenció de Bosch Car Service.

Els candidats Les últimes incorporacions als catàlegs de Infiniti, Honda i Opel segueixen sent al llarg de tota la setmana el punt de referència en el lloc d'internet www.mejorcoche.epi.es. Tres propostes clarament diferenciades entre si, però que representen de manera fidel les més innovadores tendències d'estil i tecnologia de la indústria de l'automòbil.

D'una banda, Honda actualitza la seva proposta compacta amb l'arribada del totalment actualitzat catàleg Civic. Un model que es presenta, de moment, sota una única configuració de carrosseria de 5 portes i al que se li ha dotat d'un plus d'esportivitat a tots els nivells. La gamma Civic ja està a la venda en les versions gasolina Turbo VTEC d'1.0 i 1. 5 litres de cilindrada, amb 129 i 182 cv de potència, respectivament.

En el cas de Infiniti, la firma japonesa s'estrena aquesta temporada en el Cotxe de l'Any dels Lectors amb el nou Q60. Es tracta d'un coupé de distribució de 2+2 places enquadrat al mercat dels esportius premium. La gamma del Q60 s'estructura entorn dels nivells d'acabat Sport i Premium i les motoritzacions turboalimentades 2.0 de 221 cv i 3.0 V6 de 405 cv. En tots dos casos es recorre a un canvi automàtic de 7 velocitats i, en la de major potència, a un sistema de tracció a les quatre rodes.

L'Opel Insignia tanca la nòmina de candidats del mes d'abril. Una sèrie que es presenta sota les denominacions de Grand Sport i Sports Tourer, i un avançat concepte de mobilitat que combina dinamisme i tecnologia en grans dosis. Una imponent imatge presideix els 4,90 metres de longitud d'aquest nou component de la firma alemanya, el qual ha sortit al mercat en tres versions diésel i altres dues de gasolina, amb potències que van des dels 110 cv i fins als 170 cv.