Proauto és el símbol de confiança de l’empresa encarregada de comercialitzar els productes de la marca Seat a la demarcació de Girona. Proauto té els seus concessionaris oficials repartits en els principals punts de la província, començant per Girona i passant per Figueres, Sant Feliu de Guíxols, Olot i Mont-ras. A Figueres, el taller, l’exposició i el servei de venda i postvenda el podeu trobar en el polígon del recinte firal, a tocar la carretera de Roses.

L’equip de Proauto ha celebrat, amb el Setmanari de l’Alt EMPORDÀ, el fet que el modern Seat Ateca hagi estat distingit amb el premi Cotxe de l’Any dels Lectors, organitzat pel grup Editorial Prensa Ibérica, al qual pertany la nostra publicació, i el diari La Vanguardia, del Grup Godó.

L’equip de Proauto està al vostre servei per presentar-vos el Seat Ateca, un SUV de darrera generació que afronta el dia a dia ple de confiança gràcies a l’inconfusible i dinàmic estil que creen les definides línies del seu disseny exterior. Al seu interior, tot ha estat concebut perquè la rutina sigui una experiència fantàstica. Des de la seva consola central ergonòmica fins al seu espai més que generós, aquest SUV fa que el vostre dia a dia pugui superar totes les expectatives.

A Proauto també posen a la vostra disposició tota la gamma Seat, entre la qual destaca la nova generació del popular i multivendes Ibiza, un turisme que ha evolucionat fins a convertir-se en una joia automobilística que ho té tot per a triomfar.

Visiteu el concessionari i podreu conèixer de primera mà tota la gamma Seat.